Skip to main content

Överlåtelser av fastigheter och lös egendom

Fastigheter

I samband med överlåtelse av en fastighet kan det uppstå många frågor kring avtalsskrivande och villkor. Vi kan även bistå dig i tvister angående bättre rätt till fastighet.

Lös egendom

Maskiner och inventarier
I samband med överlåtelse av lös egendom, såsom maskiner och inventarier, är det mycket att tänka på och ta hänsyn till i samband med avtalsskrivning. Vi på Agri Advokater hjälper dig att upprätta avtal vilka håller i längden alternativt granskar de avtal din motpart önskar att du ska skriva på. Vi kan även bistå dig i tvister som uppkommit i samband med köpeavtal eller fel i vara.

Avtalsrätt

Vi en överlåtelse av fastighet finns det ett flertal handlingar som ska upprättas och utformas. Vi hjälper dig att skräddarsy avtal som passar din specifika situation och som håller i längden.

Till oss kan du komma om du eller ditt företag vill ha förebyggande juridisk rådgivning eller om du befinner dig i en domstolsprocess. Oavsett kommer vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig på allra bästa sätt.

Hos Agri Advokater är du i trygga händer.

Från och med nu byter vi namn till Agri Advokater.

Vi brinner lite extra för de gröna näringarna och har vår spetskompetens inom lantbrukssektorn. Därför är det ett naturligt steg att även vårt namn ska spegla vår inriktning.